Bestrating

Traditioneel vakmanschap, waar vind je het nog? Wij doen het nog graag! Onze collega’s beheersen het ‘vak’ van bestraten ‘onder de hamer’ nog als vanouds; een waardevol specialisme.

In combinatie met ‘machinaal straten’ zijn we daardoor in staat om alle werkzaamheden met betrekking tot het aanleggen en onderhoud van bestratingen te kunnen verzorgen. In en rondom Twente.

Bestraten blijft een vak

Bestraten is en blijft een vak apart. Met onze ervaren en vakbekwame collega’s dragen we zorg voor de gewenste kwaliteit. ‘Onder de hamer’ op plekken waar dit veelal is verdwenen, maar ook het ‘machinaal’ aanbrengen van verhardingen vormt geen probleem. 

Ons materieelpark is zodanig uitgerust dat er op elke gewenste uitdaging ingespeeld kan worden. Zo beschikken we over een Roadprinter, Probst Bestratingsmachine en diverse hulpstukken aan onze shovels.

Thuis op diverse werkterreinen

Onze projecten zijn divers. Wij zijn inzetbaar voor zowel nieuwbouw als reconstructies en eigen terreinen (private terrein/bedrijventerrein/terminals e.d.). Ook het onderhoud in openbare ruimten behoort tot onze werkzaamheden. Dankzij ons veelzijdige karakter zijn we thuis op diverse werkterreinen.

Heb jij vragen over terreinonderhoud, aanleg van bestratingen of wens je een offerte te ontvangen voor jouw werkzaamheden? Neem dan contact met ons op en wij helpen jou verder.

Contact

Nijverdal Infra B.V.
Nijverheidsweg 6
7671 DA Vriezenveen

0548 – 611727 info@nijverdalinfra.nl