Railinfra

Goede vakmensen maken het verschil. Dankzij onze specialistische kennis weten we wat er nodig is om de kwaliteit van ons werk te waarborgen. Wij zijn reeds twintig jaar actief in de Railinfra branche.

Een ervaren cv, waardoor we inmiddels over een waardevol netwerk van vakbekwame krachten beschikken. Met hart voor de zaak.

Ruim 20 jaar actief

Wij leveren medewerkers voor alle voortkomende werkzaamheden aan het spoor. Voorbeelden van specifieke functies zijn onder meer spoorleggers, hoofdmonteurs en wisselslijpers. Maar ook leveren wij met evenveel zorg vakkundige stratenmakers en grondwerkers. Wij ondersteunen je als spooraannemer graag in de vraag naar extra bezetting op elk gewenst moment. Onze flexibiliteit hierin zorgt dat we ook op korte termijn snel kunnen schakelen en je in je behoefte kunnen voorzien.

Door heel Nederland

Onze vakmensen kunnen ingezet worden door heel Nederland. Afstand vormt geen bezwaar en op deze manier zijn we breed inzetbaar en toegankelijk voor vele opdrachtgevers. Vanzelfsprekend beschikt al ons personeel over een Digitaal Veiligheidspaspoort (DVP) en een VCA Certificaat.

Heb jij extra capaciteit nodig op een railinfra gerelateerd project? Neem dan contact met ons op en wij helpen jou verder.

Contact

Nijverdal Infra B.V.
Nijverheidsweg 6
7671 DA Vriezenveen

0548 – 611727 info@nijverdalinfra.nl